Snel gebruikersgegevens zoeken met sneltoets

Met de functie Snel gebruikersgegevens zoeken met sneltoetsen kunt u overal in Windows meteen een lijst met gebruikersgegevens openen en een geselecteerd item plakken in het formulier. De functie werkt in browsers, webaccounts en Windows-programma\'s. Doe het volgende om aan de slag te gaan met de functie:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik Programmamenu in het onderste deel van het hoofdvenster van de toepassing.
  3. Klik in het geopende menu op Instellingen.

De programma-instellingen worden geopend.

4. Selecteer het onderdeel Geavanceerd.
  5. Stel in de Snel gebruikersgegevens zoeken met sneltoets sectie een sneltoetscombinatie in en vink het vakje aan Zoek snel met deze sneltoets.

Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

U kunt nu een lijst gebruikersgegevens openen door de sneltoetscombinatie te gebruiken die u hebt ingesteld. Gebruik de pijltjes om door de lijst te bladeren. Druk op Enter om de login in het vorige venster te plakken. Druk op Ctrl + Enter om het wachtwoord te plakken of dubbelklik om gegevens uit de geselecteerde cel te kopiƫren.

Als het benodigde wachtwoord niet wordt vermeld, gebruikt u het zoekveld.